Kategorier
Fuglene

Sickleberry

Sickleberry – Streptopelia decaocto

Seglen er et glimrende eksempel på en art med stor ekspansionskraft. Denne fugl, hjemmehørende i det sydlige og sydøstlige Asien, dukkede op i det 19. århundrede på Balkan. Efter multiplikation begyndte kolonisalerne at kolonisere regionerne, der lå mere mod nordvest. W 1930 år begyndte at rede i Ungarn, og spredte sig snart i Tjekkoslovakiet, Østrig, I Polen og i Transcarpathia Ukraine. I Centraleuropa spredte sigdormer sig langs flodløb. Først beboede de sletterne, derefter bakkerne. W 1946 år blev der registreret en ny bølge af disse fugle i nye områder. W 1947 I år opdagede tyske ornitologer de første par. Et år senere bemærkede danske specialister også seglorme. W 1949 år bosatte denne fugl sig i Sverige, a w 1950 år i Holland. Endelig i 1952 Om året rejste flere par så langt som de britiske øer. I dag, almindeligt i det meste af Europa, begynder Augusta at erobre Spanien og Nordeuropa.

I modsætning til andre duer er seglfuglen en art, der eksisterer sammen med mennesker. Ikke sky, reder nær menneskelige bosættelser i haver, parker, på pladser og kirkegårde, og endda i baggårde midt i byen. Etablerer reder i træer fra marts til oktober. I denne periode afskaffes det 2-4 gange 2 æg hver gang. Halsbåndsfuglen er en stillesiddende fugl, derfor er det velkendt for byboere som halvvilde byduer.

Hele kroppen af ​​hingsten (1) den er dækket af lys kastanjefjeder. Han har en krave om halsen, enderne af kranierne - sorte. Hale, tydeligt synlig under flyvning, det er ret langt, sort nedenunder i rumpeområdet, kantet med en hvid stribe (2). Kalkun (Streptopelia turtur) (3) den er lidt mindre end hingsten. Det er en trækfugl. Det reder næsten overalt i Europa med undtagelse af Skandinavien og de britiske øer og vælger især dyrkede sletter. Det adskiller sig fra hingsten med en brunrød ryg og sorte og hvide striber på siderne af halsen. Under flyvning er halen vifteformet og har en hvid spids (4). Skildpaddeduen reden i grene af træer og buske. Det bæres en gang om året. Det er beskyttet året rundt, mens halsbåndene kan jages. I Polen er arten beskyttet.