Kategorier
Fuglene

Kulik fantastisk

Kulik fantastisk – Nnmenins arquatus

Spillet indeholder flere repræsentanter for rækkefølgen af ​​kimplanter. Disse fugle findes oftest i ikke alt for dybe kystvande eller ved bredden af ​​saltvand. Du kan genkende dem på deres slanke krop, lange ben og en lige så lang næb. Kråkestørrelse er den største. Du kan genkende ham ved hans melodiøse stemme, svarer til lyden af ​​en fløjte. Under flyvning laver det stønnende og spørgsmålstegnende lyde "tlui tlui".

Reder i Centraleuropa og, mere mod øst, i Eurasien. Han tilbringer vinteren i Vest- og Sydeuropa, hvor han kommer om efteråret, at komme tilbage igen i april eller maj til avlsstederne. Det reder i enge eller ved bredden af ​​damme, søer og vådområder. I april eller maj lægger kvinden i gennemsnit 4 æg med brunrøde pletter. Selvom der ikke er mange af dem, de vejer sammen 0,3 kg, hvilket svarer 1/3 kvindelig kropsvægt. Kvinden og den mandlige yngel skiftevis i 28-29 dage. Unge som nestfugle forlader reden et par timer efter klækning og bor hos deres forældre indtil vintervandring.

Kulik mindre (Numenius phaeopus) det ligner en krumning, dog er den ikke større end en due. Den mindre Kulik dvale i det varmere klima i Sydeuropa eller Afrika.

Fjerdragten af ​​begge krøller maskerer. Hvornår stor krøllet, hvis kropsvægt er 800-900 g, et vingefang på ca. 1 m, sidder i det tørre græs, det bliver helt usynligt takket være den brunstribede ryg. Du kan ikke engang se dens lange næb, tynd og buet (1). Tværtimod i flugt: det er en detalje, hvilken, på samme måde som den hvide rumpe og den grå hale med brune striber - det gør det muligt at skelne en krumning (2). Længden af ​​den mindre krølle er kun 40 cm, det vil sige Fr. 20 cm mindre end længden af ​​en kurv. Begge er næsten identisk farvede, men den mindre kurve adskiller sig fra den store med klare hvide streger over øjnene og på hovedet (3). Dens næb er kortere, og under flyvning (4) klapper sine vinger hurtigere.

Begge arter er beskyttet hele året rundt.