Luokat
Linnut

Fieldfare – Turdus pilaris

Fieldfare – Turdus pilaris

Joitakin paseriinijärjestykseen kuuluvia lajeja pidetään riistalinnuina. Kwiczoły ja lamppuja ammutaan esim.. täydellinen liha, ja varikset ja harakat, haitallisina lajeina, estää heitä ryöstämästä muiden lintujen munia ja poikasia. Suurin osa lintulajeista elää pareittain, pois muista heimoista (peltopyy, hiirihaukka, puchacz). Kukin pari puolustaa aluettaan jahtaamalla saman lajin tunkeilijoita. Kuitenkin, jos ruokaa on runsaasti, linnut pesivät pesäkkeissä (harmaahaikara, kyyhkynen, gawron) ja sitten he rajoittavat alueensa pieneen laastariin pesän ympärillä.

Fieldfare ei kuulu mihinkään näistä luokista, koska hän ei asu täydellisessä eristyksessä, eikä siirtokunnissa. Tavallisten ja vuoristometsien lintu on yleistä Keski-Euroopassa, Pohjoinen ja suuri osa Aasiassa. Quickie-parit eivät pesää lähellä toisiaan, he elävät löyhästi ja perustavat pesiä useita kymmeniä metrejä toisistaan. Jotkut parit pesivät täysin erikseen. Fieldfare, aivan kuten mustarastas, luo pesän puuhun, matalalla korkeudella. Ruoho- ja juurijuurista tehty pesä sijoitetaan oksalle lähelle runkoa. Talvikuukausina squeakit muuttavat Ranskan länsi- ja eteläosiin, missä he kokoontuvat monien satojen yksilöiden laumoihin. Voit nähdä heidän istuvan klustereissa pihlajapuilla, syömällä hedelmiä.

Fieldfare on viikun kokoinen. Uros ei ole erilainen kuin nainen. Heidän päänsä ja selkänsä ovat harmaanharmaita, ruskea takki, musta häntä (1). Harmaa rumpu on selvästi näkyvissä, erityisesti lennon aikana (2). Naaras kantaa kerran tai kahdesti vuodessa. Joka kerta 4 tehdä 6 harmaansiniset munat mustilla raidoilla (5), Heidän inkubaatio kestää 13-14 päivää.

Pullistaa (Turdus viscivorus) (3) se on samanlainen kuin quiche, mutta isompi. Se on väriltään kuin laulusirsa. Sen selkä on harmaanruskea (4). Lennolla näet siipien alla valkoiset ohjaamot.