Categorieën
De vogels

Grzywacz

Grzywacz

De vogels, wiens jongen nestjongen zijn, ze moeten ze een tijdje voeren. In de eerste dagen brengen ze ze knuppels die eerder verzacht zijn in de struma, daarom eten de jongen aanvankelijk voorverteerd voedsel. Later raakt hun spijsverteringsapparaat gewend aan het verteren van grotere en hardere stukken. De kuifhonden zijn monogaam. Beide ouders broeden hun eieren en voeden hun jongen, net als de andere duiven van Europa, snavel tot snavel, een melkstof die wordt uitgescheiden door de klieren in het struma. Later brengen ze ze granen en insecten, ook voorverteerd in de struma. Grzywacz komt bijna overal in Europa voor. Bouwt primitieve nesten in bomen, van klein, droge twijgen (4), op een ongeordende manier verstrikt, ja, die je soms door de onderkant kunt zien 2 witachtige eieren. Het vrouwtje draagt ​​tot drie keer per jaar, ze legt de eerste partijen eieren in april, onmiddellijk na de terugkeer van stoom uit overwinteringsgebieden in het zuidwesten van Europa. Twee weken na het uitkomen verlaten de jongen het nest en gaan ze op aangrenzende takken zitten, want ze kunnen nog niet goed vliegen. Het vrouwtje laat het nageslacht over aan het mannetje, die voor de jongeren zorgt 4 Doen 5 weken. Gedurende deze tijd bouwt het vrouwtje een nieuw nest, waarin hij weer eieren legt.

Om op een gekuifde hond te jagen, de jager probeert zo dicht mogelijk bij de boom te komen, waarop deze duiven gewend zijn te zitten, of is geplant in de buurt van de site, waar ze komen eten of drinken.

De volwassen kuifhond is donkergrijs.

Het is te herkennen aan de witte vlekken in de nek (1). Jonge Crested Dogs hebben deze vlekken nog niet en hun nek is egaal grijs tot ze een jaar oud zijn (2). Tijdens de vlucht is de kuifhond te herkennen aan de witte streep op zijn vleugels (3), zelfs in rust en langs de zwarte rand van de staart zichtbaar. Wildsoorten.